Online planning en werkbonnen

1

Filip Beirnaert BVBA

Beirnaert Filip is uw partner voor grote en kleine werken. Zij beschikken over goed opgeleid en gemotiveerd personeel dat met de nodige voorzichtigheid en kennis al uw grond-, graaf- en afbraakwerken tot een goed einde brengt. Zij zijn ook specialist in kraanwerken en kraanverhuur, we beschikken over 2 telescopische kranen van 70 en 130 ton.

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL

Het probleem

Alle afgewerkte opdrachten werden op papier bijgehouden met risico op verlies en dus niet factureren van werken. Ook was er geen centrale agenda waar alle nieuwe opdrachten en uit te voeren werken in werden geregistreerd.

Onze oplossing

Een online platform waar alle opdrachten in geplaatst worden en ook ingepland/toegewezen kunnen worden voor een bepaalde medewerker.
Alle uit te voeren opdrachten komen in een lijst te staan en een weekplanning zodat men meteen kan zien of er nog werk bij kan aangenomen worden of niet. Met een filter kan men per medewerker zien hoeveel opdrachten deze per dag staan heeft.
Iedere medewerker kan inloggen en ziet dan de opdrachten die hij die dag moet uitvoeren en bij welke klant. Bij elke opdracht kunnen het aantal uren worden geregistreerd alsook welke machines werder gebruikt hiervoor. Van zodra de opdracht werd uitgevoerd kan dit worden aangeduid in de applicatie en kan gestart worden met de volgende opdracht.
Alle voltooide opdrachten worden in een rapport getoond met het aantal gepresteerde uren e.d. En daar kan ook worden aangeduid of deze opdracht al werd gefactureerd of nog niet.

Extra: alles is voorzien om gemakkelijk en eenboudig te werken via de smartphone. En er werd voorzien dat iedereen een nieuwe opdracht kan aanmaken vanaf de startpagina voor onvoorziene opdrachten ter plaatse. En ook kan iedereen zijn eigen afgewerkte opdrachten ophalen in een lijst.

Ook interesse in deze applicatie?