Communicatieplatform klussen

1

Flancco

Domestic Repair staat in voor kleine renovaties en allerhande herstellingen, zoals: een keuken- en / of badkamerlek, een verstopping, schade of slijtage aan vloerbekleding, schrijnwerkerij, een laagje verf, etc.
Hun team staat 24/7 paraat!

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL

Product

www.iflow.be

Het probleem

Voor de Vlaamse Overheid dienden wij een offerte op te maken na een aanbesteding voor klusjes aan hun gebouwen verspreid over Vlaanderen (200-tal gebouwen).
In die offerte waren wij verplicht een digitaal platform aan te bieden, waarbij de klant de bonnen konden ingeven vanop verschillende locaties, van verschillende gebouwen, met verschillende vakgebieden en bepaalde uitvoeringsprioriteiten.

Onze oplossing

Een online ticketingsysteem waarbij de verschillende verantwoordelijken een werkopdracht kunnen ingeven en in hetzelfde systeem de vooruitgang zien. Alles werd gestructureerd per dienst en regio waarbij elke agentschap enkel zijn eigen gebouwen en opdrachten ziet staan.
Per werkbon worden de uren geregistreerd, evenuteel offertes opgemaakt en foto's genomen zodat men een perfect zicht heeft op de uitvoering van de opdracht.
En als laatste stap werd een prefactuur voorzien die online goedgekeurd kan worden.

Niet alle gebruikers hebben dezelfde mogelijkheden in de applicatie, deze rechten werden vastgezet in gebruikersprofielen die een administrator zelf kan beheren. Op deze manier heeft de juiste gebruiker toegang tot de juiste informatie.

Na aangeklopt te hebben bij Pi-software werken wij sinds oktober 2017 voor de Vlaamse Overheid met een uiterst werkbaar en gebruiksvriendelijk digitaal platform : iFlow. Het platform is zeer efficiënt en op maat van de klant (Vlaamse Overheid) aangemaakt.
Door dit succes hebben we dit platform eveneens aangeboden aan 2 grote verzekeringsmaatschappijen die hier nu ook mee werken om opdrachten door te geven (en zelf te kunnen opvolgen). iFlow is a story of succces !

— Joris Van Parys, GIA Cataro