Digitalisatie Meetstaten

1

Habou BVBA

Habou BVBA is een firma uit Hamme gespecialiseerd in nutsleidingen, bouw en schilderwerken.

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL

Het probleem

Alle dossiers met o.a. overkoppelingen werden op papier ingevuld. De meetstaten zelf ook en alle genomen foto's werden gedeeld via Whatsapp groepen. Het grote probleem was dus dat alle informatie niet centraal was en ook niet digitaal te bekijken. Opzoekingen van informatie of foto's van een bepaald dossier vergde dus enorm veel tijd en moeite. Ook een overzicht op de planning en uitvoering van de dossiers vormde een probleem.

Onze oplossing

Een online platform waar alle dossier in geplaatst worden en voorbereid door o.a. bij te houden of er al een vergunning is, of er gevaarlijke leidingen lopen, ...
Per dossier kunnen ook één of meerdere straten voor de uitvoering worden ingegeven en de nodige ploegen al gekoppeld. Deze dossier kunnen dan ingepland worden zodat ze verschijnen op de startpagina van de ploeg(en) die ze moet uitvoeren.
Bij de uitvoering kunnen de verschillende meetstaten digitaal worden ingevoerd alsook foto's van de uitvoering en/of mogelijke problemen opgeladen worden. Elke meetstaat wordt daarna op voltooid gezet zodat men perfect kan volgen op de planning wat vandaag allemaal werd ingevoerd van gegevens. Alle meetstaten staan dan in een overzicht per dossier.

Extra: een dossier kan gearchiveerd worden en alle foto's van dat dossier kunnen worden gedownload in één beweging. Zo wordt de server niet overladen.
Ook kunnen mogelijke klachten geregistreerd worden en de opvolging ervan genoteerd in een aparte rubriek. Zo worden ook deze niet uit het oog verloren.

Ook interesse in deze applicatie?