Digitalisatie vrachtvervoer

1

Heirman Vervoer BVBA

Een transportfirma uit Zele die o.a. cement en beton uitvoert.

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL

Het probleem

Alle ritten werden genoteerd en ondertekend op papier. Dikwijls geraakten papieren verloren waardoor deze niet konden gefactureerd worden en dus omzetverlies.

Bijkomend was geen overzicht van hetgeen allemaal werd afgesproken met de klanten. Als de verantwoordelijke ziek zou vallen, was er niemand meer met een overzicht.

Onze oplossing

Een online registratiesysteem waarbij elke chauffeur zijn ritten kan registreren voor de verschillende klanten. Per klant kan telkens ook een handtekening gevraagd worden en een overzicht worden doorgemaild. En dit gebrurt allemaal vanop hun smartphone.
Geen enkele opdracht gaat meer verloren en alles blijft overzichtelijk.

Doordat alles in een online planning wordt genoteerd gaat er niets van informatie meer verloren en weet iedereen perfect wat er van hem/haar wordt verwacht.

Niet alle gebruikers hebben dezelfde mogelijkheden in de applicatie, deze rechten werden vastgezet in gebruikersprofielen die een administrator zelf kan beheren. Op deze manier heeft de juiste gebruiker toegang tot de juiste informatie.

Wij zijn heel tevreden over de webapplicatie en de uitwerking ervan. De applicatie doet wat we gevraagd hebben en alles is nu gecentraliseerd en eenvoudig te raadplegen.
Ook de service na oplevering is uitstekend, kortom een perfecte samenwerking.

— Eric Heirman, Heirman Vervoer BVBA