Digitalisatie uitleveren wagens

1

Mertens NV

Mertens is de officiële verdeler van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen bedrijfsvoertuigen en kwalitatieve tweedehandswagens onder het label MyWay en Audi Approved Plus in het Waasland.

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL
Ajax

Het probleem

Door het grote aantal auto's dat elke week moet worden geleverd aan de eindklant was men op zoek naar een software op maat die hen daarmee helpt. Elke auto die toekomt moet worden geïnspecteerd, geparkeerd en eens de leverdatum vastligt worden voorbereid zodat de klant een propere wagen met de juiste accessoires in ontvangst kan nemen.

Onze oplossing

Een online opvolgingsysteem waar de binnenkomende wagens worden geregistreerd en klaargezet om de verschillende stappen te doorlopen alvorens ze kunnen worden uitgeleverd aan de klant. Een aantal stappen zijn bvb: Zijn de nodige formulieren binnen? Nummerplaten? Nog een extra keuring nodig?
Aan de hand van een aantal paramaters geeft de software zelf aan welke auto ten laatste welke stap moet hebben doorlopen om de leverdatum te halen.

Aangezien niet al de verschillende stappen bij dezelfde afdeling gebeuren werd er gewerkt met gebruikersprofielen. Een profiel kan slechts bepaalde onderdelen zien of bepaalde handelingen uitvoeren.