Digitalisatie CVA checklijsten

1

Persyn NV

Persyn is een betrouwbaar, gezond en innovatief bouwbedrijf, gespecialiseerd in betonwerken en infrastructuurwerken , met waardering voor personeel en aandacht voor klantgerichte oplossingen.

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL

Product

www.safetysoft.be

Het probleem

De werfleiders moesten elke werfcontrole uitvoeren zonder centraal registratiesysteem. Er konden geen opvolgingsacties aan worden toegekend of een planning opgemaakt welke werf wanneer moet worden gecontroleerd.

Om gecertifieerd te worden moet men alle nodige werfcontroles kunnen voorleggen en deze moeten op regelmatige basis worden ingevuld.

Onze oplossing

Een online checklist-software waarbij deze digitaal kunnen worden ingevuld en bijgehouden. Door de digitalisatie komen er extra mogelijkheden bij zoals het nemen van foto's en deze mee opslaan bij het verslag. Opvolgingsacties kunnen ook worden ingevuld en opgevolgd per verantwoordelijke.
Daarnaast staat alles in een overzichtelijke planning zodat men direct kan zien welke werven nog moeten gecontroleerd worden. De preventieadviseur heeft toegang tot alle gegevens en kan dus zien dat alles correct verloopt.

In deze online applicatie werd ook een formulier voorzien om een ongeval, incident, bijna-ongeval te registreren en documenteren.

Niet alle gebruikers hebben dezelfde mogelijkheden in de applicatie, deze rechten werden vastgezet in gebruikersprofielen die een administrator zelf kan beheren. Op deze manier heeft de juiste gebruiker toegang tot de juiste informatie.