Digitalisatie Grondverzet

1

Vagaetrans BVBA

Een transportbedrijf uit Temse dat vooral grondtransporten uitvoert.

Diensten

PHP ontwikkeling
MySQL

Product

www.grondsoft.be

Het probleem

Bij het verplaatsen van grond moet er telkens een document aangevraagd worden bij de Grondbank. Op dit document worden alle ritten genoteerd die uitgevoerd worden tussen die werf en de afleverplaats. Zo'n document moet worden opgemaakt per chauffeur en vrachtwagen. Daarnaast werden er door de chauffeurs nog allerlei andere diensten uitgevoerd zoals: kraanwerken, verdeling kleine hoeveelheden, transport afvalstoffen,...

Al het bovenstaande werd op papier bijgehouden en de eigenaars van het bedrijf mochten elke keer alle papieren samenzoeken en sorteren om enig zicht te krijgen op al de uitgevoerde werken. Dit was enorm tijdrovend en frustrerend om alle papieren op orde te krijgen.

Onze oplossing

Een online platform waar al de grondbankdocumenten in worden opgeladen. Elke chauffeur kan zijn ritten registreren tegen deze documenten of aanduiden welke extra diensten hij verricht heeft. Al de handelingen en ritten die elke chauffeur heeft gedaan komen samen in één overzichtelijk programma. De chauffeurs zelf geven alle informatie in via een tablet.

Resultaat: geen papieren meer die verloren gaan en vanop het bureau kan alles gevolgd worden. En het belangrijkste: geen tijd meer nodig om alles uit te sorteren. De informatie zit gestructureerd en is online bschikbaar.

Alles werd zodanig uitgewerkt dat de software ook op een smartphone en tablet werkt en nog steeds overzichtelijk is.